Curăţarea de pietre a ficatului si fierii

         

              Curăţarea ficatului de pietre (care vin din fiere si înfundă canalele din ficat) îmbunătăţeşte foarte mult digestia care este fundamentală pentru sănătate. Te poţi aştepta să dispară alergiile pe măsură ce faci mai multe curăţări. De asemenea elimină durerile de umăr, partea de sus a braţului şi partea de sus a spatelui. Ai mai multă energie şi te simți în mai bună dispoziţie.

Curăţarea canalelor prin care se scurge fierea în ficat este cel mai putenic mijloc prin care poţi însănătoşi sănătatea organismului. Dar aceasta nu ar trebui făcută înainte de programul de curăţire a paraziţilor iar pentru cel mai bun rezultat, înainte de acestea ar trebui făcută curăţarea rinichilor şi rezolvarea problemelor dentare.

Funcţia ficatului este să producă fiere, cam 1-1,5 l pe zi. Ficatul este plin de canale biliare care conduc lichidul la un canal central şi funcţionează ca un rezervor.

Mâncatul grăsimilor şi al proteinelor face ca fierea să se contracte cam la 20 minute după ce le ingerăm, golindu-se, astfel ca în final lichidul de fiere este împins prin acelaşi canal principal în intestin.

Pentru multe persoane inclusiv copii, tuburile biliare din ficat sunt înfundate cu pietre. Unele persoane au alergii ori coşuri pe piele, alţii nu au nici un simptom. La radiografie nu se văd aceste pietre -  în mod obişnuit aceste pietre nu se găsesc în vezica biliară – deoarece cele mai multe sunt prea mici şi nu sunt calcifiate, condiţia necesară de a fi văzute cu razele x. Există peste ½ duzină de pietre în fiere, pietre la ficat, cele mai multe dintre ele conţinînd cristale de colesterol.

Pietrele din ficat pot fi de culoare neagră, roşie, albă, verde sau bej. Unele din aceste pietre conţin particule neidentificate. În centrul fiecărei pietre se găseşte un ghem de bacterii, zic oamenii de ştiinţă,  sugerînd ideea că piatra a început să se formeze în jurul unui ghem de paraziţi morţi. Pe măsură ce pietrele cresc şi devin mai numeroase, ficatul furnizează mai puţin lichid de fiere. Imaginează-ţi un furtun de apă înfundat cu pietre: mult mai puţină apă va curge şi aceasta reduce posibilitatea furtunului de a  elimina pietrele.

Cu pietrele la ficat iese din organism mai puţin colesterol, aşa că nivelul acestuia creşte în corp. Aceste pietre fiind poroase pot colecta bacterii şi paraziţi care trec prin ficat. În acest fel se formează cuiburi de infecţie care vor alimenta continuu organismul cu bacterii proaspete. Nici o infecţie din stomac, cum ar fi ulcerul sau infecţia la intestin, nu pot fi vindecate definitiv, făra înlăturarea acestor pietre din ficat.

Curăţă-ţi ficatul de 2 ori pe an.

 

Pregătire

 

Este recomandat să se facă întâi curăţarea rinichilor şi apoi a ficatului. Este de dorit ca rinichii, vezica urinară şi canalele urinare să fie în condiţii optime, aşa încât să poată elimina orice substanţe nedorite ce ar putea fi absorbite din intestine când fierea va curge în cantitate mai mare în ficat, după eliminarea pietrelor de la ficat.

Mai înainte, rezolvă problemele dentare, dacă e posibil, gura ta ar trebui să nu conţină nici un fel de metal (plombe, îmbrăcăminţi de metal la şi să nu conţină bacterii). Toate cavitaţile să fie curăţate. O gura toxică poate pune o sarcină grea asupra ficatului împovărându-l imediat după curăţare. Elimină aceste probleme de la început, pentru cele mai bune rezultate.

 

Ingrediente necesare:

             1.     epson salt (sulfat de magneziu, MgSO4), sau sare amară – 4 linguri

2.      ulei de măsline -  ½ cană (225 gr, ml)

3.      suc stors proaspăt de grefe -  200 ml

4.      1 pai plastic

5.      1 borcan de ½ l cu capac

 

  • Pentru curăţare alege o zi, cum ar fi sâmbătă să te poţi odihni în ziua următoare. Dacă este posibil nu lua pastile sau alte medicamente, vitamine în ziua aleasă pentru curăţare deoarece ar putea să împiedice succesul.
  • Masa de dimineaţă din ziua aleasă pentru curăţarea ficatului să nu conţină  grăsimi, carne, unt sau alte lactate ci cereale, fructe, suc de fructe, miere, cartofi copţi sau alte vegetale, numai cu sare. Aceasta va permite ca lichidul de fiere să se acumuleze în vezică.
  • Nu mânca şi nu bea apă după ora 14
  • Dacă nu respecţi asta te vei simţi destul de rău mai tîrziu.

 

Pregătirea sării amare: amesteci 4 linguri în ¾ litri apă într-un borcan. Din acesta vei bea în 4 rânduri câte ¼ din cantitate – de fiecare dată (cu cât e mai rece lichidul cu atât se simte mai puţin gustul neplăcut)

 

Ora 18.00

Bea ¼ din lichidul din borcan.

Poţi adăuga la lichid o optime (un vârf de linguriţă) de vitamina C ca să-i îmbunătăţescă gustul. Poţi de asemennea să bei câteva guri de apă după aceea ca să-ţi limpezeşti gura. Ţine uleiul de măsline şi grefele în cameră ca să fie la temperatura camerei.

 

Ora 20.00

Bea încă ¼ din cantitatea iniţială din borcan. Nu ai mâncat nimic de la ora 2 după amiază dar nu te vei simţi flămând. Fă-ţi treburile necesare înainte de culcare. Este important să respecţi timpul, să nu fie mai multe de 10 minute în afara timpului cerut.

 

Ora 21.45

Torni 225 ml ulei de măsline în borcanul de ½ litri. Storci 200 ml suc de grefe pe care apoi îl strecori. Adaugă acest suc în borcan peste uleiul de măsline. Închide borcaul şi ametecă-l bine  uleiul şi sucul. Numai sucul proaspăt de grefe se amestecă bine.

 Dacă trebuie să întârzii puţin peste ora 22.00 nu întârzia mai mult de 15 minute.

 

Ora 22.00

  • Bea amestecul de ulei şi suc cu  un pai de plastic. Dacă vrei bea-l lângă pat dar stând în picioare. Bea tot amestecul în mai puţin de 5 minute (15 minute pentru cei foarte bătrâni ori foarte bolnavi).
  • Culcă-te imediat în pat. S-ar putea să nu elimini pietrele dacă nu te culci imediat. Cu cât te lungeşti mai repede în pat cu atât mai multe pietre vei da afară.
  • Pregăteşte-te pentru culcare mai înainte. Nu curăţa bucătăria.
  • Imediat cum ai terminat de înghiţit amestecul, culcă-te pe pat, pe spate cu capul ridicat pe pernă. Încearcă să gândeşti ce se întâmplă în ficat. Încearcă să stai perfect nemişcat cel puţin 20 minute. S-ar putea să simţi un şir de pietre umblând prin canalele din ficat ca nişte pietricele. Nu doare deoarece canalele sunt deschise datorită sării amare. Adormi. S-ar putea să nu dai pietre afară dacă nu dormi.
  • Dimineaţa următoare când te trezeşti bea al treilea sfert din soluţia de sare amară (sulfat de magneziu). Dacă ai o uşoară ameţeală aşteaptă până-ţi trece şi pe urmă bea. Dacă vrei poţi să te întorci în pat. Să nu bei soluţia de sare înainte de ora 6 dimineaţa. 2 ore mai tîrziu bea ultimul sfert de soluţie de sare. Dacă vrei poţi reveni în pat. După alte 2 ore poţi să mănânci. Începe cu suc de fructe. Peste ½ oră poţi să mănânci fructe. O oră mai târziu poţi să mănânci mâncare obişnuită dar uşoară. Până la masa de seară ar trebui să te simţi refăcut.

 

Cât de bine ai reuşit?

 Aşteaptă-te ca dimineaţa să ai diaree. Cu lanternă uită-te după pietre în vasul de wc. Caută pe cele verzi. Asta este dovada că vin de la fiere şi că nu sunt resturi de mâncare. Numai lichidul de fiere din ficat este verde ca mazărea. Fecalele stau la fundul apei însă pietrele de la ficat şi fiere plutesc pe apă fiindcă au colesterol. Numără-le cu aproximaţie. Pot fi de culoare bej ori verzi. Trebuie să elimini cam 2000 de pietre înainte ca ficatul să fie destul de curat ca să scapi permanent de alergii sau erupţii pe piele ori dureri în partea de sus a spatelui.

Prima curăţire a ficatului te scapă de nişte pietre dar alte pietre din profunzimea ficatului le iau locul acestora dându-ţi din nou aceleaşi simptome.

Poţi repeta curăţarea la 2 săptămâni. Niciodată să nu faci curăţarea ficatului când te simţi bolnav.

Uneori canalele biliare sunt pline cu cristale de colesterol care nu s-au format în pietre rotunjite. Ele apar ca pleava plutind pe suprafaţa apei în vasul wc-ului. Pot avea culoarea bej, bej închis, conţinând milioane de cristale albe mărunte. Eliminarea acestora este la fel de importantă ca eliminarea pietrelor.

Nu apar  complicaţii din curăţirea ficatului

 

Felicitări!

Ţi-ai scos pietrele de la fiere fără operaţie. Această rețetă a fost inventată cu sute dacă nu mii de ani înainte în mânăstirile tibetane. Acest procedeu contrazice multe puncte de vedere moderne.

Se crede, în general, că pietrele de la ficat se formează în fiere şi nu în ficat. Se crede că sunt câteva nu cu miile. Se crede că nu sunt dureroase în afară de crizele de ficat. E uşor de înţeles de ce oamenii gândesc aşa. Atunci când apar crizele de fiere, unele pietre din vezica biliară sunt destul de mari şi suficient de calcifiate ca să se vadă la Razele X şi deja au cauzat inflamarea fierii. Cînd vezica biliară este înlăturată durerile dispar, însă erupţia de piele şi alte probleme digestive rămân.

Adevărul este uşor de recunoscut, apare de la sine. Persoanele cărora le-a fost înlăturată vezica biliară prin operaţie încă fac o mulţime de pietre verzi, culoare luată de la lichidul de fiere. Oricine este interesat să privească în secţiune aceste pietre, poate vedea cercuri concentrice de cristale de colesterol.

 

 

 

Promotia lunii iulie!

Constiinta Atomului cu doar 8 Ron; Reaparitia Lui Christos cu doar 12 Ron; Pachet promotional: Constiinta Atomului si Reaparitia Lui Christos cu doar 20 Ron

Cursuri de Reiki la Hara Therapy

Hara Therapy organizează în această vară cursuri de inițiere de Reiki gradl I și II. Puteți descoperi această tehnică milenară dar și noi valențe ale dumneavoastră, puteți găsi raspunsuri la multe întrebări!

De ce nu este totul așa cum am vrea?

Există armonie înlăuntrul nostru? Credem cu tărie că avem doar ceea ce merităm? Iată întrebări ce ar putea să ne ajute să înțelegem de ce nu sunt toate lucrurile așa cum visăm noi.

Citeste...

Corp emotional. Vindecare prin camp vibrational emotional

In ziua de azi, viata noastra zilnica este un proces de initiere. Cheia este sa sa ne permitem sa fim constienti de sentimentele si raspunsurile emotionale la diferitele situatii, sa le observam si sa le echilibram.

Citeste...

Curăţarea de pietre a ficatului si fierii

Curăţarea ficatului de pietre (care vin din fiere și înfundă canalele în ficat) îmbunătăţeşte foarte mult digestia care este fundamentală pentru sănătate. Te poţi aştepta să dispară alergiile

Citeste...

Va invitam sa va inscrieti la newsletter-ul nostru pentru a va tine la curent cu ultimele oferte si noutati.

Magazin online

Constiinta Atomului

In acest secol s-au inregistrat multe progrese in ceea ce priveste stiinta atomica si cunostintele omului despre structura universului, structura omului si relatia dintre cele doua. Aceasta carte ofera o baza inteligibila ocultistului pentru un studiu al constiintei in stransa si dreapta legatura cu modelul de viata al universului. „Atomul” apare ca o copie completa a structurii energetice comune pentru toate formele de viata – cosmica, planetara, umana si subumana. Pentru mai multe informatii si comenzi vizitati noul nostru site www.haratherapy-publishing.ro

Intrebari frecvente

Ce sunt zonele reflexogene?

Zonele reflexogene sunt anumite puncte nervoase ce se află în interdependenţă cu anumite părţi îndepărtate ale corpului. Pe toată suprafaţa corpului nostru găsim zone reflexogene, însă cele despre care se vorbeşte în această carte se gă

Toate intrebarile...
© 2014 Hara Therapy   Contact