Corp emotional. Vindecare prin camp vibrational emotional

            Se stie ca emotiile noastre au efect asupra sanatatii noastre. Este o rezonanta vitala, specifica, pozitiva, ce are loc numai cand persoana simte un anume fel de emotie – un camp vibrational emotional, numit acceptare neconditionata sau iubire neconditionata.. Acesta duce la o rezonanta intercelulara ce afecteaza in mod pozitiv chiar ADN-ul, facandu-l mai puternic, ajutandu-l sa codifice mai precis informatia. Aceasta rezonanta pozitiva apare, de fapt, ori de cate ori simtim emotia acceptarii sau iubirii neconditionate. Permitand energiei acceptarii si iubirii neconditionate sa se miste prin corpul emotional, activam un proces de vindecare si echilibrare profunda.

            Atunci cand opunem rezistenta sentimentelor sau emotiilor, corpul nostru emotional nu poate vibra corespunzator si “ingheata” , sau se blocheaza. Atunci cand el nu e in stare sa se miste sau sa vibreze corespunzator, noi devenim mai putin constienti din punct de vedere mental, iar gandurile devin incalcite si neclare. Situatiile de viata care ne apar in viata de zi cu zi, emotiile pe care ele le genereaza , sunt date ca exercitiu pentru a accesa un nivel de constiinta mai inalt, ce duce la ascensiune si desavarsire.

               In ziua de azi, viata noastra zilnica este un proces de initiere. Cheia este sa sa ne permitem sa fim constienti de sentimentele si raspunsurile emotionale la diferitele situatii, sa le observam si sa le echilibram. Deoarece corpul emotional si corpul pranic sau vital sunt conectate energetic, prin intarirea corpului vital si prin constientizarea totala si pozitiva a emotiilor si sentimentelor noastre, ne putem accelera mult evolutia.
              Corpul emotional are propria sa rezonanta si se misca diferit de corpul pranic. Deoarece vibreaza la o rata de frecventa diferita, el raspunde la informatie si o mentine in mod diferit.
            
               In mod regretabil multe fiinte sunt deconectate de constienta sentimentelor si emotiilor lor, prin educatia din copilarie si conditionarea sociala, traind in corpul mental, nefiind constiente de senzatia fizica ce apare odata cu sentimentele, rupandu-se de o forma principala de informare cu privire la ei insisi si la lumea lor. Impulsurile din taramurile subtile ale constiintei sunt primite mai intai prin intermediul naturii emotionale – si doar mai tarziu sunt interpretate prin gandire si limbaj. Cei care sunt foarte rationali se priveaza de o experienta mai directa a lumii si a locului lor in ea. Atunci cand suntem prea mentali, putem fi condusi  de un sentiment de care nici nu suntem constienti, el vine din subconstient.

    De aceea este esential sa fim constienti ca avem sentimente! La fel de esential este sa observam unde anume se misca ele in corpul nostru. Unde pulseaza ele? Cat de intensa si in ce directie este acea pulsatie? Constientizarea este intotdeauna primul pas!

 

Promotia lunii iulie!

Constiinta Atomului cu doar 8 Ron; Reaparitia Lui Christos cu doar 12 Ron; Pachet promotional: Constiinta Atomului si Reaparitia Lui Christos cu doar 20 Ron

Cursuri de Reiki la Hara Therapy

Hara Therapy organizează în această vară cursuri de inițiere de Reiki gradl I și II. Puteți descoperi această tehnică milenară dar și noi valențe ale dumneavoastră, puteți găsi raspunsuri la multe întrebări!

De ce nu este totul așa cum am vrea?

Există armonie înlăuntrul nostru? Credem cu tărie că avem doar ceea ce merităm? Iată întrebări ce ar putea să ne ajute să înțelegem de ce nu sunt toate lucrurile așa cum visăm noi.

Citeste...

Corp emotional. Vindecare prin camp vibrational emotional

In ziua de azi, viata noastra zilnica este un proces de initiere. Cheia este sa sa ne permitem sa fim constienti de sentimentele si raspunsurile emotionale la diferitele situatii, sa le observam si sa le echilibram.

Citeste...

Curăţarea de pietre a ficatului si fierii

Curăţarea ficatului de pietre (care vin din fiere și înfundă canalele în ficat) îmbunătăţeşte foarte mult digestia care este fundamentală pentru sănătate. Te poţi aştepta să dispară alergiile

Citeste...

Va invitam sa va inscrieti la newsletter-ul nostru pentru a va tine la curent cu ultimele oferte si noutati.

Magazin online

Constiinta Atomului

In acest secol s-au inregistrat multe progrese in ceea ce priveste stiinta atomica si cunostintele omului despre structura universului, structura omului si relatia dintre cele doua. Aceasta carte ofera o baza inteligibila ocultistului pentru un studiu al constiintei in stransa si dreapta legatura cu modelul de viata al universului. „Atomul” apare ca o copie completa a structurii energetice comune pentru toate formele de viata – cosmica, planetara, umana si subumana. Pentru mai multe informatii si comenzi vizitati noul nostru site www.haratherapy-publishing.ro

Intrebari frecvente

Ce sunt zonele reflexogene?

Zonele reflexogene sunt anumite puncte nervoase ce se află în interdependenţă cu anumite părţi îndepărtate ale corpului. Pe toată suprafaţa corpului nostru găsim zone reflexogene, însă cele despre care se vorbeşte în această carte se gă

Toate intrebarile...
© 2014 Hara Therapy   Contact