De ce nu este totul așa cum am vrea?

Poate deja cunoașteți faptul că trăim în funcție de ceea ce gândim și simțim!
Cum adică? Eu mi-am dorit să fie pace, să fie bine...
Dar înlăuntrul nostru există această armonie? Suntem noi împăcați cu ceea ce vine în timpul zilei de mâine, de poimâine? Credem cu tărie că avem doar ceea ce merităm? Credem cu sinceritate că am reușit să facem totul pentru a primi ceea ce ne-am dorit? Suntem oare noi încredințați și împăcați cu destinul nostru, cu faptul că suntem femeie ori bărbat? Credem că ceea ce se întâmplă în această lume este drept, corect? Simțim Mâna cea Tare a Părintelui Ceresc ca fiind cea care ne trimite sa plângem neputințele noastre?
Iată întrebări ce ar putea să ne ajute să înțelegem de ce nu sunt toate lucrurile așa cum visăm noi, de ce câteodată ne doare, poate corpul fizic, poate simțim o altă durere mult mai profundă pe care nu o putem nici explica, nici defini, nici înțelege! Ea este acolo adânc în noi și generează...generează vibrații ce modulează prin gândurile și emoțiile noastre viața de zi cu zi! Acolo adânc în noi este soluția, acolo adânc în noi trebuie să aducem Lumina vindecătoare, să regenerăm acele impresii, să le remodelăm, prin simpla acceptare! Da, poate părea simplist, dar eu vă spun să încercați! Faceți doar ca un simplu joc. O zi în care să nu vă opuneți la nimic. Să acceptați tot așa cum vine, fără să vă raportați la ceea ce ”știți” voi despre voi, despre ceilalți, despre cum se face una sau alta!
Iată și o rugăciune simplă ce vă poate ajuta în micul vostru experiment: ”Cred și mă încred în Tine Părinte Ceresc și în mâinile Tale mă pun Voia Ta Sfântă să se facă acum și în vecii vecilor. Amin.”
O săptămână frumoasă tuturor, cu multă pace în suflet și multe înțelegeri și iluminări ale minții!

Promotia lunii iulie!

Constiinta Atomului cu doar 8 Ron; Reaparitia Lui Christos cu doar 12 Ron; Pachet promotional: Constiinta Atomului si Reaparitia Lui Christos cu doar 20 Ron

Cursuri de Reiki la Hara Therapy

Hara Therapy organizează în această vară cursuri de inițiere de Reiki gradl I și II. Puteți descoperi această tehnică milenară dar și noi valențe ale dumneavoastră, puteți găsi raspunsuri la multe întrebări!

De ce nu este totul așa cum am vrea?

Există armonie înlăuntrul nostru? Credem cu tărie că avem doar ceea ce merităm? Iată întrebări ce ar putea să ne ajute să înțelegem de ce nu sunt toate lucrurile așa cum visăm noi.

Citeste...

Corp emotional. Vindecare prin camp vibrational emotional

In ziua de azi, viata noastra zilnica este un proces de initiere. Cheia este sa sa ne permitem sa fim constienti de sentimentele si raspunsurile emotionale la diferitele situatii, sa le observam si sa le echilibram.

Citeste...

Curăţarea de pietre a ficatului si fierii

Curăţarea ficatului de pietre (care vin din fiere și înfundă canalele în ficat) îmbunătăţeşte foarte mult digestia care este fundamentală pentru sănătate. Te poţi aştepta să dispară alergiile

Citeste...

Va invitam sa va inscrieti la newsletter-ul nostru pentru a va tine la curent cu ultimele oferte si noutati.

Magazin online

Reaparitia lui Christos

In aceasta carte, reaparitia lui Christos este vazuta ca fiind inevitabila pentru continuitatea revelatiei divine. Nu conteaza sub forma a ce mesaj sau revelatie va veni Christos, nu conteaza ce principiu sau energie va putea El statornici pe Pamânt în folosul umanitatii, pentru ca El nu vine pentru a salva omenirea de efectele propriilor sale pacate, ci va veni, înca o data pentru a arata omenirii cum poate supravietui in contextul noilor conditii si oportunitati pe care le are. Detalii si comenzi pe site-ul nostru www.haratherapy-publishing.ro

Intrebari frecvente

Ce sunt zonele reflexogene?

Zonele reflexogene sunt anumite puncte nervoase ce se află în interdependenţă cu anumite părţi îndepărtate ale corpului. Pe toată suprafaţa corpului nostru găsim zone reflexogene, însă cele despre care se vorbeşte în această carte se gă

Toate intrebarile...
© 2014 Hara Therapy   Contact