Reiki

 

Reiki traditional

O energie a fortei vitale, invizibila dar palpabila, infuzeaza si patrunde toate formele de viata. Aceasta energie este infinita si pura. Intangibila, ne scalda incontinuu. Inaudibila si invizibila, ne umple cu pace. Inodora si insipida, ne alimenteaza. Desi inotam in ea, desi o ingeram la fiecare respiratie, deseori suntem inconstienti de existenta ei. Fiecare fiinta vie traieste in interiorul acestui camp de forta si este spiritualizata de catre el.
 Aceasta energie a fortei vitale reprezinta esenta care confera vitalitate formei. Este principala energie de activare a vietii si inteligenta creatoare de la baza universului, care ne organizeaza lumea cu tot ceea ce contine ea. Civilizatiile stravechi intelegeau ca aceasta energie a fortei vitale curgea prin trup, sustinand dezvoltarea si implinirea optima.

 Desi se opune cuantificarii, aceasta energie a fortei vitale este totusi atot-patrunzatoare, exista in toate cele din jurul nostru, afectandu-ne profund trupurile, mintile si emotiile.

 REIKI este o metoda pentru a conecta aceasta energie universala cu puterile innascute de tamaduire ale trupului. Redescoperita la jumatatea secolului trecut de catre Dr. Mikao Usui, un calugar- pedagog japonez, originile tehnicii Reiki se gasesc in sutrele tibetane, documente cosmologice si filosofice antice. 
 Aceasta arta a tamaduirii prin punerea mainilor, alimenteaza mecanismele homeostatice ale trupului si, prin urmare, contribuie la refacerea balantei la nivel psihic, mental si emotional.

Cea mai buna cale pentru a afla ca Reiki da rezultate este experienta directa. In timpul tratamentului Reiki unii oameni simt o relaxare profunda, cata vreme altii au senzatii subtile, iar altii nu simt nimic. Indiferent de impresia imediata, Reiki actioneaza intotdeauna asupra receptorului, char daca efectele sale nu sunt imediat perceptibile.

 Starea de relaxare profunda obtinuta in timpul tratamentului reduce tensiunea sangvina si ritmul batailor inimii, risipind incordarea si anxietatea, accentuandu-se astfel capacitatea sistemului imunitar de aparare. 
 Spre deosebire de alte forme ale medicinei energetice, Reiki nu implica diagnosticarea dezechilibrelor din campul energetic al receptorului, sau reconfigurarea intentionata a sistemului. Cu Reiki nu exista nici o posibilitate de diagnosticare eronata sau de supraincarcare energetica, fiindca in timpul fiecarei sedinte de tratament pacientul este cel stapan pe situatie, celulele sale extragand cantitatea de energie necesara pentru a readuce sistemul in starea de echilibru si armonie.

Toate acestea se intampla dincolo de mintea constienta – pacientul nu are nevoie de nici un efort de a lua energia fortei vitale. Aceasta are loc indiferent de sistemul de credinta, starea emotionala sau preferintele religioase. Inteligenta interioara a trupului orchestreaza intreaga sedinta, in conformitate ci inteligenta creatoare a universului.

E bine sa stabilim ca puterea si responsabilitatea pentru vindecarea efectiva ii apartin pacientului, practiccantul Reiki contribuind doar ca intentionalitate si devotament. Reiki ii da receptorului puterea de autovindecare care este necesara la toate nivelurile fiintei. 
 De asemenea trebuie sa stabilim ca Reiki nu este un panaceu universal. Actiunea sa consta in a accentua si accelera procesele naturale de vindecare ale trupului si mintii.

 

 

 

 

Tarife

Promotia lunii iulie!

Constiinta Atomului cu doar 8 Ron; Reaparitia Lui Christos cu doar 12 Ron; Pachet promotional: Constiinta Atomului si Reaparitia Lui Christos cu doar 20 Ron

Cursuri de Reiki la Hara Therapy

Hara Therapy organizează în această vară cursuri de inițiere de Reiki gradl I și II. Puteți descoperi această tehnică milenară dar și noi valențe ale dumneavoastră, puteți găsi raspunsuri la multe întrebări!

De ce nu este totul așa cum am vrea?

Există armonie înlăuntrul nostru? Credem cu tărie că avem doar ceea ce merităm? Iată întrebări ce ar putea să ne ajute să înțelegem de ce nu sunt toate lucrurile așa cum visăm noi.

Citeste...

Corp emotional. Vindecare prin camp vibrational emotional

In ziua de azi, viata noastra zilnica este un proces de initiere. Cheia este sa sa ne permitem sa fim constienti de sentimentele si raspunsurile emotionale la diferitele situatii, sa le observam si sa le echilibram.

Citeste...

Curăţarea de pietre a ficatului si fierii

Curăţarea ficatului de pietre (care vin din fiere și înfundă canalele în ficat) îmbunătăţeşte foarte mult digestia care este fundamentală pentru sănătate. Te poţi aştepta să dispară alergiile

Citeste...

Va invitam sa va inscrieti la newsletter-ul nostru pentru a va tine la curent cu ultimele oferte si noutati.

Magazin online

Reaparitia lui Christos

In aceasta carte, reaparitia lui Christos este vazuta ca fiind inevitabila pentru continuitatea revelatiei divine. Nu conteaza sub forma a ce mesaj sau revelatie va veni Christos, nu conteaza ce principiu sau energie va putea El statornici pe Pamânt în folosul umanitatii, pentru ca El nu vine pentru a salva omenirea de efectele propriilor sale pacate, ci va veni, înca o data pentru a arata omenirii cum poate supravietui in contextul noilor conditii si oportunitati pe care le are. Detalii si comenzi pe site-ul nostru www.haratherapy-publishing.ro

Intrebari frecvente

Ce sunt zonele reflexogene?

Zonele reflexogene sunt anumite puncte nervoase ce se află în interdependenţă cu anumite părţi îndepărtate ale corpului. Pe toată suprafaţa corpului nostru găsim zone reflexogene, însă cele despre care se vorbeşte în această carte se gă

Toate intrebarile...
© 2014 Hara Therapy   Contact